Uw airco is erg belangrijk...

Met de steeds hetere zomerse dagen in ons koude landje gebruiken we onze airco steeds vaker. Alleen vergeten we dan onze airco ook vaker moeten laten bijvullen/nakijken. Een gemiddelde airco-systeem verliest koudemiddel, dit is gemiddeld 10% per jaar. Daarom adviseren wij ook om eens in de 2 jaar uw airco na te laten kijken en af te vullen. Dit is om uw airco-systeem optimaal te kunnen laten functioneren en niet ineens voor hoge kosten komen te staan.

Hoge kosten..? 

Inderdaad hoge kosten, als u uw airco niet optimaal in conditie houd (op tijd bijvullen en na laten kijken) dan kunnen de airco slangen/leidingen of airco-pomp kapot gaan. U zult deze dan moeten vervangen en de prijzen van deze onderdelen liegen er niet om. Vandaar dat wij u adviseren om eens in de 2 a 3 jaar uw airco na te laten kijken en bij te vullen. Dit scheelt u aan het einde van de streep toch een behoorlijke zakcentje, en zit u in hartje zomer lekker in de kou...

Wees er snel bij...

Profiteer van ons lage bijvul tarief, wij proberen met alles het goedkoopste te zijn en te blijven. Daarom kunnen wij u de volgende aanbieding doen.

Prijzen...

49 euro bijvul tarief van 10% koudemiddel.

10 euro voor elke 100 gram dat er extra bijgevuld moet worden.

Rekenvoorbeeld...

Stel in uw auto gaat 700 gram koudemiddel, dan vullen wij 70 gram (10%) voor 49 euro. Mocht hij helemaal leeg zijn,(wat eigenlijk onmogelijk is, tenzij uw airco kapot is) dan zou u dit in totaal 49+63=112 euro kosten. De meeste bedrijven vragen voor het bijvullen van uw airco 119 euro, of er nu 70 of 700 gram word toegevoegd.

Wij vinden dit weggegooid geld... 

Waarom meer betalen als u het goedkoper uit kunt zijn door alleen te betalen wat er toegevoegd is! Dat vinden wij dus ook, als het goedkoper kan graag. Alles is tegenwoordig al zo duur. Mocht u nog vragen hebben of iets niet snappen dan horen wij u graag.

                                                                                                                                                                                                                                                Wij zijn bereikbaar op 06-49685785