Welkom op onze website.

Onderdelen...

U vindt alle op voorraad beschikbare onderdelen op www.autodemontagekampen.nl. Op ons website ziet u alle merken en modellen die wij op ons terrein hebben staan. Als u op zoekt bent naar onderdelen voor uw auto bent u bij autodemontage Kampen aan het juiste adres.

Autodemontage Kampen: Direct geld voor uw auto!

U kunt bij ons direct geld krijgen voor uw auto. Vul het formulier in voor het aanbieden van uw schade en/of sloop auto en u hoort zo snel mogelijk van ons wat u kunt krijgen voor uw auto. Wij behandelen deze aanvragen zo snel mogelijk. Wij demonteren uw auto en halen alle bruikbare onderdelen eraf. Deze geven wij een tweede leven, iedereen kan bij ons voor een zeer lage prijs zeer goede onderdelen kopen. Hierdoor zullen vele mensen geld kunnen uitsparen.

Reparatie en apk bij Autodemontage Kampen

Autodemontage Kampen is breed georiënteerd, als u op zoek bent naar een adres voor snelle en voordelige reparaties dan raden u aan zeker eens contact op te nemen! Wij beschikken over een grote werkplaats waar uw auto gerepareerd kan worden door een van onze monteurs. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij ook gebruikte onderdelen op uw voertuig kunnen monteren, veel schadevoertuigen komen binnen met zeer goede bruikbare onderdelen. Deze onderdelen kunnen wij als u dat wilt gebruikt voor uw auto! Hiermee bespaart u al gauw heel wat geld.

Voor groot en klein, moet u bij autodemontage Kampen zijn.

Vragen?

Bel: +31 (0)38- 3377638/06-49685785

of mail: autodemontagekampen@gmail.com